Skal januar starte med en effektiv slankekur?

Sommervægt

Vil du gerne se lækker ud på stranden til sommer. Så er det allerede nu, at du skal overveje, om dit kommende nytårsforsæt ikke skal omfatte en slankekur.

Læs med her og se, hvordan du bedst muligt taber dig – og holder vægten efterfølgende.

For der er masser af ugebladskure, der lover mirakler og store vægttab i løbet af kort tid. Men de holder sjældent, hvad de lover.

I stedet skal du satse på en kur, der måske tager lidt længere tid – men som til gengæld så også rent faktisk gør et effektivt stykke arbejde.

Dermed ikke sagt, at du ikke kan skyde lidt genvej i starten. For en slankekur kræver lidt motivation – og det får du bedst, hvis du oplever succes på vejen.

Derfor kan du overveje at bruge et slankepulver som f.eks. Nupo. Her smider du nogle kilo i starten – og bliver så mere motiveret til at fortsætte.

Men det kræver så til gengæld nogle bedre kostvaner. Der er mange metoder til at spise det rigtige. Men i den sidste ende handler det bare om at spise sundt og varieret – og holde igen med specielt kulhydraterne.

Ud over kosten er det også vigtigt, at durer rører dig lidt. Motion giver nemlig både noget direkte – og indirekte.

Hvis du f.eks. løber en tur, bruger du noget energi – der igen får dig til at tabe dig. Men ud over det, så vil dit stofskifte også ryge i vejret. Og det vil også få dig til at smide nogle kilo.

Så en effektiv slankekur handler altså om at spise fornuftigt – og røre sig lidt. Gør du det, så skal du nok få smidt de ønskede kilo.